programma 2019

 

Nieuwsbrief Zandbaktheater

3 juli 2019

 

Het programma 

Vrijdag 12 juli 2019:      Rouxlala met “Meisjes” 

Vrijdag 19 juli 2019:      Sixties Tribute Band met “Route 66, 2.0”

Vrijdag 26 juli 2019:     Tanja en Reinoud als “Souljunction”

Vrijdag 2 aug 2019:       Ibiza Noon (nieuw)

Woensdag 7 aug 2019:   Lenny Kuhr met “Het lied gaat door” (nieuw)

Vrijdag 9 aug 2019:       Lenny Kuhr met “Het lied gaat door”

Vrijdag 16 aug 2019:     Sixties Tribute Band met “Route 66, 3.0” (nieuw)

 

Toelichting op de uitvoeringen 

 

Vrijdag 12 juli 2019: Rouxlala met “Meisjes”

   

In ‘Meisjes’ gaat kleinkunsttrio Rouxlala een langgekoesterde droom verwezenlijken: doorbreken! Met de strijkplank als springplank en de aanzuigende werking van de gootsteenontstopper, ontworstelen ze zich aan het thuisfront en banen ze zich een weg naar de top! Maar zit de wereld wel te wachten op “meisjes” van 40 jaar en ouder? Zijn de doorbraak-criteria nog wel te halen? Haast u naar een optreden, voordat het te laat is! Mieke Rous, Tynke Luske en Danielle Kien-Absil brengen muziek van eigen, ambachtelijk makelij. De stijl herbergt de ironie van de kleinkunst, het verhalende van de folk en de snik van de smartlap. Van groot en klein menselijk leed weet Rouxlala een waar feest te maken.

www.rouxlala.nl,

De terrassen zijn geopend om 19.15 uur, het optreden begint om 20.15 uur. De entree bedraagt € 15.00 pp.

 

Vrijdag 19 juli 2019: Sixties Tribute Band met “Route 66, 2.0”

Met Route 66 zal de Sixties Tribute Band, in een semi-akoestische setting, u meenemen in een muzikale tour door de jaren 50 en 60, waarin veel bekende namen voorbij zullen komen, zoals Buddy Holly, Roy Orbison, Chuck Berry, Cliff, Elvis, Shadows, Everly Brothers, en anderen. Deze band is dit jaar 10 jaar bij elkaar en heeft ook de allereerste uitvoering in het Zandbaktheater verzorgd. De muzikanten zijn: Johan van Tuyl (gitarist/zanger), Francois van Tuyl (slagwerk), Piet Vingerhoets (gitaar/zang) en Wim Guns (basgitaar/zang). 

https://youtu.be/eMpgo4mJ7Xs,

www.sixtiestb.nl,

De terrassen zijn geopend om 19.15 uur, het optreden begint om 20.15 uur. De entree bedraagt € 7.50 pp.

 

Vrijdag 26 juli 2019: Tanja en Reinoud als “Souljunction”

Tanja Even heeft in Amsterdam en Arnhem gestudeerd aan het Conservatorium. Naast haar optredens in musicals in Nederland en de VS heeft zij ook lesgegeven op The Academy of the Arts in Pennsylvania. Momenteel heeft zij een praktijk voor stemvorming aan huis en leidt zij twee koren. Zij treedt afwisselend op met (jazz)pianisten Arno Aerts en Reinoud Jongsma.

Reinoud Jongsma heeft piano gestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam aan de afdeling improviserend musicus. Later ontwikkelde hij ook zich ook als klassiek pianist waarvoor hij studeerde bij Lennie Kerkhoff en Claudine Carmen Roma. Sinds kort volgt hij lessen bij de IPAA www.ipa.academy bij Julia Achkinazy. In 2015 en 2018 volgde hij Masterclasses bij Wibi Soerjadi. Op zijn repertoire staan werken van Bach, Mozart, Schubert, Schumann, Chopin en Debussy. Daarnaast speelt Reinoud jazz in JazzWeCan, een duo met bassist Ruben Heimans. Met Tanja vormt hij de formatie Souljunction.

Tanja & Reinoud (zang, piano) Tanja en Reinoud vormen sinds 2012 een enthousiast duo met een hoge dosis soul. Naast optredens bij verschillende gelegenheden treden zij ook op bij door henzelf georganiseerde huisconcerten.

https://www.youtube.com/watch?v=W3j5c3RQGjc,

De terrassen zijn geopend om 19.15 uur, het optreden begint om 20.15 uur. De entree bedraagt € 10.00 pp.

 

Vrijdag 2 augustus: Ibiza Noon

Ibiza Noon is een driemansformatie met een akoestisch popcover repertoire van de jaren 60 tot nu. Denk hierbij aan de Beatles, Sting, U2, Bruce springsteen en meer recent Muze. De uiteenlopende stijlen binnen de popmuziek worden door de eigen arrangementen en de akoestische klankkleuren een harmonieus geheel. Van originals zoals "Call me the breeze" en "Magnolia" tot triphop (Portishead) en zelfs rock (Muze) worden overgoten met de relaxte kampvuur vibes van Ibiza Noon. De bezetting bestaat uit: Jeroen van Erven - Lead vocals/Basgitaar, Jeroen Hendriks - Gitaar en achtergrondzang, Mark Vrolings - Percussie, toetsen en achtergrondzang. De 3 leden van Ibiza Noon hebben allen jarenlange ervaring; Van Erven was leadzanger in de band Bardot en speelde de hoofdrol in de Rockopera Jezus Christ super star, Hendriks speelde jarenlang toetsen in coverband No beer no Noise, en Mark is na zijn afstuderen aan het conservatorium te vinden in meerdere bands en projecten.

https://youtu.be/yseOTRBItD0

https://www.ibizanoon.nl/media-1

De terrassen zijn geopend om 19.15 uur, het optreden begint om 20.15 uur. De entree bedraagt € 7.50 pp.

 

Woensdag 7 augustus 2019: zie 9 augustus 

 

Vrijdag 9 augustus 2019: Lenny Kuhr met “Het lied gaat door” (uitverkocht)

In dit concert sta ik stil bij de duizenden dingen die voorbijgaan en bij dat wat nooit voorbijgaat. Het lied is hierbij de metafoor.

De mens en de zanger vergaan maar zoals de geest van de mens eeuwig is, is het lied dat ook. Het is namelijk de ziel van de mens en zonder ziel is er geen leven dus ook geen muziek. Het besef dat alle dingen komen en gaan binnen het tijdloze gegeven dat wij zijn, stemt tot weemoed en tot vreugde en tot alle muziek die in dit programma te horen zal zijn. Met Mischa Kool op basgitaar laten wij de snaren en stemmen klinken, omdat ze klinken willen om de snaar in jou te vinden. De duizenden dingen vergaan. Maar het lied zal alle harten doordringen. Ja altijd en eeuwig dus laten we zingen. Iets mooiers is er niet.

www.lennykuhr.com,

De terrassen zijn geopend om 19.15 uur, het optreden begint om 20.15 uur. De entree bedraagt 20.00 pp.

 

Vrijdag 16 augustus: zie 19 juli

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Thieu Peeters | Antwoord 14.07.2019 17.53

het was vrijdag met de groep rouxlala GEWELDIG .

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Gisteren | 20:05

Hoi Hannie en Wim, wat leuk om over jullie tuin te lezen. Heb je nog tijd om te tennissen in Nederweert ?. Ik ga mij inschrijven voor jullie nieuwsbrief.

...
Gisteren | 12:50

Wat zijn de voorwaarden om bij jullie te kunnen spelen?

...
14.07 | 17:53

het was vrijdag met de groep rouxlala GEWELDIG .

...
01.07 | 12:11

je kunt reserveren per e-mail naar w.guns@planet.nl

...
Je vindt deze pagina leuk