programma 2019

 

Nieuwsbrief Zandbaktheater

15 mei 2019 

Wijzigingen:

  1. Voor alle uitvoeringen wordt de aanvangstijd 20.15 uur
  2. Voor alle uitvoeringen zijn de terrassen vanaf 19.15 uur geopend

Extra uitvoeringen:

  • Op 28 juni 2019: Marjolein Meijers met “van Berini tot Solex” (zie programma)
  • Op 19 juli 2019: Sixties Tribute Band met “Route 66, 2.0” (zie programma)

Het Zandbaktheater heet U welkom. Dit mini amfitheater bevindt zich tussen eiken en dennen in “Tuin in het Bos”. Er is plaats voor circa 40 bezoekers en is o.a. geschikt voor lezingen, exposities, trouwlocatie, maar ook voor kleinschalige theateruitvoeringen. Het programma daarvoor wordt bekend gemaakt op de website www.tuininhetbos.nl en met nieuwsbrieven. 

Reserveren kan per email (vergeet niet het aantal personen te vermelden!). De reservering is pas geldig als u van ons een bevestiging per email hebt ontvangen.

Afrekening vindt plaats voorafgaand aan de uitvoering op de dag van de uitvoering. Pinnen is niet mogelijk.

Het weer. Omdat het Zandbaktheater een openluchttheater is, kan het voorkomen, dat door weersomstandigheden een uitvoering niet door kan gaan. Dan wordt u daar uiterlijk op de dag ervoor per email over geïnformeerd. Ook zal dat uiterlijk om 18.00 uur van de dag ervoor op de website worden bekend gemaakt.

Hopelijk zien we u binnenkort in het Zandbaktheater.

Het Zandbaktheater

Hannie en Wim Guns

Dennenlaan 2, 6026 SM Maarheeze, gem. Cranendonck

0495-591948 of 06 51 04 57 35 w.guns@planet.nlwww.tuininhetbos.nl 

 

Het programma  

Vrijdag 24 mei 2019:         Sixties Tribute Band met “Route 66” (uitverkocht)

      Vanwege de gunstige weersvoorspellingen kan deze uitvoering gewoon doorgaan.

Vrijdag 7 juni 2019:           Rouxlala met “Meisjes”

Vrijdag 28 juni 2019:        Marjolein Meijers met: “van Berini tot Solex”

Vrijdag 19 juli 2019:          Sixties Tribute Band met “Route 66, 2.0”

Vrijdag 26 juli 2019:          Tanja en Reinoud als “Souljunction”

Vrijdag 9 aug 2019:           Lenny Kuhr met “Het lied gaat door” (uitverkocht)

  

Toelichting op de uitvoeringen 

Vrijdag 24 mei 2019: Sixties Tribute Band met “Route 66” (uitverkocht)

De eerste uitvoering in het Zandbaktheater is gepland op vrijdagavond 24 mei. Met Route 66 zal de Sixties Tribute Band, in een semi-akoestische setting, u meenemen in een muzikale tour door de jaren 50 en 60, waarin veel bekende namen voorbij zullen komen, zoals Buddy Holly, Roy Orbison, Chuck Berry, Cliff, Elvis, Shadows, Everly Brothers, en anderen. Deze band is dit jaar 10 jaar bij elkaar en zal de allereerste uitvoering in het Zandbaktheater gaan verzorgen. De muzikanten zijn: Johan van Tuyl (gitarist/zanger), Francois van Tuyl (slagwerk), Piet Vingerhoets (gitaar/zang) en Wim Guns (basgitaar/zang). 

https://youtu.be/eMpgo4mJ7Xs,

www.sixtiestb.nl,

www.tuininhetbos.nl

De terrassen zijn geopend om 19.15 uur, het optreden begint om 20.15 uur. De entree bedraagt € 7.50 pp.

Vanwege de gunstige weersvoorspellingen kan deze uitvoering gewoon doorgaan.

 

Vrijdag 7 juni 2019: Rouxlala met “Meisjes”

In ‘Meisjes’ gaat kleinkunsttrio Rouxlala een langgekoesterde droom verwezenlijken: doorbreken! Met de strijkplank als springplank en de aanzuigende werking van de gootsteenontstopper, ontworstelen ze zich aan het thuisfront en banen ze zich een weg naar de top! Maar zit de wereld wel te wachten op “meisjes” van 40 jaar en ouder? Zijn de doorbraak-criteria nog wel te halen? Haast u naar een optreden, voordat het te laat is! Mieke Rous, Tynke Luske en Danielle Kien-Absil brengen muziek van eigen, ambachtelijk makelij. De stijl herbergt de ironie van de kleinkunst, het verhalende van de folk en de snik van de smartlap. Van groot en klein menselijk leed weet Rouxlala een waar feest te maken.

www.rouxlala.nl,

www.tuininhetbos.nl

De terrassen zijn geopend om 19.15 uur, het optreden begint om 20.15 uur. De entree bedraagt € 15.00 pp.

 

Vrijdag 28 juni 2019: Marjolein Meijers met “van Berini tot Solex”

Van Iers, Americana, cayun en old time tot eigen muziek (zang, bas en gitaar: Marjolein Meijers, viool, mandoline, bouzouki en doedelzak: Walter Kuipers, accordeon, trekzak en gitaar: Onno Kuipers)

Marjolein Meijers kent u nog als Annie van de Berini’s, met Jan Rot als An & Jan, solo met muzikanten in het programma ‘Solex’. Al die tijd werd haar muziek steevast onthaald op lovende kritieken. Hoog tijd voor een overzicht.
In ‘Van Berini tot Solex’ leidt Marjolein het publiek door haar muzikale leven, samen met de muzikanten Walter en Onno Kuipers. Het drietal brengt de allermooiste oude liedjes, maar ook gloednieuwe, afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. En zoals we van Marjolein gewend zijn, wordt alles gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach.

Algemeen Dagblad over ‘Solex’:
“De vrolijke liedjes en nummers grijpen je naar de strot.”

Leids Dagblad:
“Haar repertoire reikt van vrolijke uitbundigheid tot ingehouden ontroerende nummers, aangevuld met haar Rotterdamse gevoel voor humor.”

www.marjoleinmeijers.nl

http://www.marjoleinmeijers.nl/promovideo.htm;

www.tuininhetbos.nl

De terrassen zijn geopend om 19.15 uur, het optreden begint om 20.15 uur. De entree bedraagt € 17.50 pp. 

 

Vrijdag 19 juli 2019: Sixties Tribute Band met “Route 66”

Vanwege de grote animo voor dit optreden op 24 mei 2019 (binnen enkele dagen al uitverkocht!), is besloten voor een tweede uitvoering. Dit keer onder de naam “Route 66, 2.0”, omdat nu ook andere artiesten en andere nummers uit die tijd de revue zullen passeren.

https://youtu.be/eMpgo4mJ7Xs,

www.sixtiestb.nl,

www.tuininhetbos.nl

De terrassen zijn geopend om 19.15 uur, het optreden begint om 20.15 uur. De entree bedraagt € 7.50 pp.

 

Vrijdag 26 juli 2019: Tanja en Reinoud als “Souljunction”

Tanja Even heeft in Amsterdam en Arnhem gestudeerd aan het Conservatorium. Naast haar optredens in musicals in Nederland en de VS heeft zij ook lesgegeven op The Academy of the Arts in Pennsylvania. Momenteel heeft zij een praktijk voor stemvorming aan huis en leidt zij twee koren. Zij treedt afwisselend op met (jazz)pianisten Arno Aerts en Reinoud Jongsma. 

Reinoud Jongsma heeft piano gestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam aan de afdeling improviserend musicus. Later ontwikkelde hij ook zich ook als klassiek pianist waarvoor hij studeerde bij Lennie Kerkhoff en Claudine Carmen Roma. Sinds kort volgt hij lessen bij de IPAA www.ipa.academy bij Julia Achkinazy. In 2015 en 2018 volgde hij Masterclasses bij Wibi Soerjadi. Op zijn repertoire staan werken van Bach, Mozart, Schubert, Schumann, Chopin en Debussy. Daarnaast speelt Reinoud jazz in JazzWeCan, een duo met bassist Ruben Heimans. Met Tanja vormt hij de formatie Souljunction. 

Tanja & Reinoud (zang, piano) Tanja en Reinoud vormen sinds 2012 een enthousiast duo met een hoge dosis soul. Naast optredens bij verschillende gelegenheden treden zij ook op bij door henzelf georganiseerde huisconcerten. 

https://www.youtube.com/watch?v=W3j5c3RQGjc,

www.tuininhetbos.nl

De terrassen zijn geopend om 19.15 uur, het optreden begint om 20.15 uur. De entree bedraagt € 10.00 pp.

 

Vrijdag 9 augustus 2019: Lenny Kuhr met “Het lied gaat door” (uitverkocht)

In dit concert sta ik stil bij de duizenden dingen die voorbijgaan en bij dat wat nooit voorbijgaat. Het lied is hierbij de metafoor.

De mens en de zanger vergaan maar zoals de geest van de mens eeuwig is, is het lied dat ook. Het is namelijk de ziel van de mens en zonder ziel is er geen leven dus ook geen muziek. Het besef dat alle dingen komen en gaan binnen het tijdloze gegeven dat wij zijn, stemt tot weemoed en tot vreugde en tot alle muziek die in dit programma te horen zal zijn. Met Mischa Kool op basgitaar laten wij de snaren en stemmen klinken, omdat ze klinken willen om de snaar in jou te vinden. De duizenden dingen vergaan. Maar het lied zal alle harten doordringen. Ja altijd en eeuwig dus laten we zingen. Iets mooiers is er niet.

www.lennykuhr.com,

www.tuininhetbos.nl 

De terrassen zijn geopend om 19.15 uur, het optreden begint om 20.15 uur. De entree bedraagt € 20.00 pp

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

21.05 | 01:33

Hallo Wim, leuk dat je even in ons radio progamma kwam vertellen over jullie prachtige 'tuin in het bos'. klik hier voor radio fragment:https://youtu.be/EMmcuru4BTc

...
19.05 | 19:17

Wij waren aangenaam verrast door jullie schitterende tuin tevens lijkt ons het bijwonen van een voorstelling in het zandbak theater een absolute must!

...
03.05 | 18:31

wat een leuk initiatief om een gedeelte van de tuin te veranderen in een mini openluchttheatertje . Leuk artikel hierover in het ED van vandaag.

...
03.05 | 08:32

Wat een mooi artikel in de krant vandaag. Ik kom zeker een keertje naar een of ander optreden. Veel succes!!!

...
Je vindt deze pagina leuk