Nieuwsbrief Zandbaktheater 23-12-19

Nieuwsbrief Zandbaktheater (23 december 2019)

Nog maar twee binnen-uitvoeringen te gaan in het winterprogramma van het Zandbaktheater:

17 januari 2020:                 Björn van der Doelen

14 februari 2020:                 Sixties Tribute Band (nieuwe melding)

 

Björn van der Doelen op 17 januari:

 

Voormalig profvoetballer Björn van der Doelen (PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC Nijmegen) stopte nog voor z'n 30ste met voetballen om o.a. muziek te gaan maken. Inmiddels is hij gepokt en gemazeld en na het uitkomen van z'n laatste album "Eerwaarde Vader zegen mij want ik heb gezondigd" alweer vijf albums verder. Een theatertour met Karin Bruers en Henk van Straten (2014), een clubtour als voorprogramma van Guus Meeuwis (2016), een theatertour met z'n band de huursoldaten (2017) en een paar honderd optredens (sinds 2007) in grote en verrekt kleine zaaltjes, theaters, huiskamers en op festivals hebben er voor gezorgd dat van der Doelen inmiddels uiterst comfortabel op het podium staat. Een karakter waarbij de glimlach nooit ver weg is. Die een verhaal kan vertellen. Geen poëtisch gelul maar ware woorden.

Enkele reacties uit de pers:

  • “van der Doelen ontpopt zich hier als nederlandse americana artiest van formaat”
  • “van der Doelen is een man die van z’n liedjes pure poëzie maakt”
  • “dialect liedjeskunst van het zuiverste soort, groots gewoon”
  • “Björn bezit het zeldzame talent om verhalen te vertellen”
  • “van der Doelen benut de kracht van z’n ruwe stem en oprechte verhalen optimaal”

Meer weten? Zie www.bjornvanderdoelen.com

De entree bedraagt 12,50 euro pp. Het optreden begint om 20.30 uur, tot ongeveer 22.00 uur, met een pauze. U bent welkom vanaf 19.30 uur.

 

Sixties Tribute Band op 14 februari:

 

De Sixties Tribute Band brengt deze winter ook weer een bezoek aan het Zandbak(binnen)theater. Waar zij afgelopen zomer nog het programma “Route 66” brachten, geven ze nu een ode aan Cliff Richard en aan the Shadows. Zij zullen u meenemen naar begin van de jaren zestig en hun prachtige en zeer herkenbare hits ten gehore brengen, waaronder natuurlijk Apache, Wonderful land, Foot tapper, Move it, Living doll en Please don’t tease. 

Deze 4-mans-formatie bestaat ruim 10 jaar en treedt al jarenlang bijna wekelijks op, vooral in zuidoost Brabant. Veel voor dansend publiek, maar sinds enkele jaren steeds vaker ook voor luisterend publiek, zoals bijvoorbeeld in Theater de Hofnar in Valkenswaard. Dat hun repertoire veel populariteit geniet, moge blijken uit het feit, dat in 2019 alle drie de voorstellingen in het Zandbaktheater al snel uitverkocht waren. Laat deze kans niet voorbijgaan en kom genieten van de muziek, die u terug zal brengen in uw jeugdjaren. Op 14 februari is het ook Valentijnsdag. Hoe leuk is het om jouw geliefde te trakteren op een leuke avond.

Meer weten? Zie: www.sixtiestb.nl.

De entree bedraagt 10 euro pp. Het optreden begint om 20.30 uur, tot ongeveer 22.00 uur, met een pauze. U bent welkom vanaf 19.30 uur.

 

Hoe werkt het?

  • Reserveren voor een uitvoering kan per email, met vermelding van het aantal personen. De reservering is pas geldig als u van ons een bevestiging per email hebt ontvangen.
  • Afrekening vindt plaats voorafgaand aan de uitvoering, op de dag van de uitvoering. Pinnen is niet mogelijk.

 

Hopelijk zien we u binnenkort in het Zandbaktheater.


Hannie en Wim Guns
Dennenlaan 2,

6026 SM Maarheeze

0495-591948 of 06 51045735

w.guns@planet.nl

www.tuininhetbos.nl

Sixties Tribute Band

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

22.01 | 17:10

Mevr. Knoben kunt u ons een email sturen naar w.guns@planet.nl om het te bevestigen. Met vriendelijke groet, Hannie Guns

...
20.01 | 12:51

Graag willen wij een afspraak maken voor een tuinbezoek met circa 20 personen op 23 mei 2020. Daarvoor willen wij vooraf persoonlijk met u overleggen.

...
29.12 | 13:14

Beste Ria,
ik heb 2 plaatsen voor je gereserveerd. Als je mij jouw emailadres geeft kan ik je de bevestiging sturen.
Gr. Wim

...
29.12 | 09:48

Wouwwwwwwwww

...
Je vindt deze pagina leuk