Nieuwsbrief Zandbaktheater 7-10-19

Het Zandbak-binnentheater

De inrichting van het Zandbak-binnentheater is aangepast en voltooid. Nu is ook een bescheiden winterprogramma mogelijk. Het eerste winteroptreden is ingepland:

 Op vrijdagavond 29 november 2019 treedt KeyChord voor u op.

“Snakt u naar een Duitse snik? Een oudtestamentisch visioen of naar een aubade aan een doodgewone letter? Kom dan eens genieten van KeyChord. Dit kwartet zoekt contrasten met gevoelige ballades, oorstrelende easybeats en opzwepende uptempo songs. KeyChord zingt graag en veel, altijd a capella, vooral close harmony en Barbershop, een beetje pop, een snuifje gospel, maar altijd met plezier en bovenal recht uit het hart”

 Enkele publieksreacties:

  • Dag KeyChord, ik heb jullie optreden gezien op de tv van Letland; het was echt een super mooi optreden. Ik heb er van genoten. Wat een belevenis zo'n groot internationaal festival. Proficiat met de kampioensprijs.
  • Mijne heren, Het was even geleden dat ik jullie gehoord en ook gezien heb. Nou dat heb ik geweten hoor. Het was vanmiddag in Drunen pure verwennerij voor beide oren.

Meer informatie: www.keychord.nl.

Een voorproefje: https://www.youtube.com/watch?v=rf8wVBF_YSE

De entree bedraagt 15 euro pp. Het optreden start om 20.30 uur. U bent welkom vanaf 19.30 uur. Het optreden duurt ca 2 x 30 minuten met een pauze.

 

De nieuw opstelling van het Binnentheater
De toegang naar het Binnentheater

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

22.01 | 17:10

Mevr. Knoben kunt u ons een email sturen naar w.guns@planet.nl om het te bevestigen. Met vriendelijke groet, Hannie Guns

...
20.01 | 12:51

Graag willen wij een afspraak maken voor een tuinbezoek met circa 20 personen op 23 mei 2020. Daarvoor willen wij vooraf persoonlijk met u overleggen.

...
29.12 | 13:14

Beste Ria,
ik heb 2 plaatsen voor je gereserveerd. Als je mij jouw emailadres geeft kan ik je de bevestiging sturen.
Gr. Wim

...
29.12 | 09:48

Wouwwwwwwwww

...
Je vindt deze pagina leuk