nieuwsbrief 25-9-20

nieuwsbrief 25-9-20

Het zomerprogramma 2020.

Wij kijken met een goed gevoel terug op het afgelopen zomerprogramma van het Zandbaktheater. Het begon natuurlijk niet goed vanwege corona, waardoor wij in eerste instantie het hele zomerprogramma hebben moeten cancelen Toen het later weer iets beter ging, hebben we de draad weer opgepakt. We hebben de indruk, dat de bezoekers erg genoten hebben van de uitvoeringen en daar genieten wij natuurlijk ook van.

Bij deze willen we iedereen bedanken voor hun bezoek.

Hoe verder?

Met de onzekerheid over een tweede corona-golf hebben we sinds augustus een time-out ingelast. Zodra de situatie met corona het toelaat willen we weer uitvoeringen gaan inplannen in het Zandbak-binnentheater (foto). We bereiden ons ook voor op eventuele extra corona-maatregelen om dit verantwoord te kunnen doen. Wij hopen op uw begrip.

We houden u op de hoogte en hopelijk zien we u weer snel in het Zandbaktheater.

Hannie en Wim Guns

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

27.09 | 20:58

Zie meest recente nieuwsbrief op de website

...
20.09 | 10:07

Ik zou het fijn vinden om eens naar het theater te komen. Wanneer er iets te doen is, hoor ik het graag.. bedankt voor de moeite

...
22.01 | 17:10

Mevr. Knoben kunt u ons een email sturen naar w.guns@planet.nl om het te bevestigen. Met vriendelijke groet, Hannie Guns

...
20.01 | 12:51

Graag willen wij een afspraak maken voor een tuinbezoek met circa 20 personen op 23 mei 2020. Daarvoor willen wij vooraf persoonlijk met u overleggen.

...
Je vindt deze pagina leuk