het zandbaktheater

Tussen eiken en dennen bevindt zich in “Tuin in het Bos” een mini amfitheater, namelijk het “Zandbaktheater”. Er is plaats voor circa 40 bezoekers en is o.a. geschikt voor lezingen, exposities, trouwlocatie, maar ook voor kleinschalige theateruitvoeringen. Het programma daarvoor wordt bekend gemaakt op deze website en met nieuwsbrieven.

Hoe werkt het?

Wie er in is geïnteresseerd, kan een nieuwsbrief ontvangen over het programma. Dan moet u uw email adres even opsturen naar w.guns@planet.nl. 

Reserveren voor een uitvoering kan per email (vergeet niet het aantal personen te vermelden!). De reservering is pas geldig als u van ons een bevestiging per email hebt ontvangen.

Afrekening vindt plaats voorafgaand aan de uitvoering, op de dag van de uitvoering. Pinnen is niet mogelijk.

Omdat het Zandbaktheater een openluchttheater is, kan het voorkomen, dat door weersomstandigheden een uitvoering niet door kan gaan. Dan wordt u daar uiterlijk op de dag ervoor per email over geïnformeerd. Ook zal dat uiterlijk om 18.00 uur van de dag ervoor op de website worden bekend gemaakt.
 
Hopelijk zien we u binnenkort in het Zandbaktheater.
 
Het Zandbaktheater
Hannie en Wim Guns
Dennenlaan 2
6026 SM Maarheeze
0495-591948 of 06 51045735
w.guns@planet.nl
www.tuininhetbos.nl

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Christianne&André | Antwoord 19.05.2019 19.17

Wij waren aangenaam verrast door jullie schitterende tuin tevens lijkt ons het bijwonen van een voorstelling in het zandbak theater een absolute must!

Pessers de Jong | Antwoord 19.04.2019 11.20

Super leuk initiatief

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

21.05 | 01:33

Hallo Wim, leuk dat je even in ons radio progamma kwam vertellen over jullie prachtige 'tuin in het bos'. klik hier voor radio fragment:https://youtu.be/EMmcuru4BTc

...
19.05 | 19:17

Wij waren aangenaam verrast door jullie schitterende tuin tevens lijkt ons het bijwonen van een voorstelling in het zandbak theater een absolute must!

...
03.05 | 18:31

wat een leuk initiatief om een gedeelte van de tuin te veranderen in een mini openluchttheatertje . Leuk artikel hierover in het ED van vandaag.

...
03.05 | 08:32

Wat een mooi artikel in de krant vandaag. Ik kom zeker een keertje naar een of ander optreden. Veel succes!!!

...
Je vindt deze pagina leuk